FAQ

Waar kunt u de garageboxen voor gebruiken?

De garageboxen van Garageboxverhuur zijn uitsluitend bedoeld voor het stallen van een auto, motor, bromfiets en andere voertuigen. De garagebox mag niet gebruikt worden als werkplaats of om aan uw auto te sleutelen. U kunt de boxen eveneens gebruiken voor de opslag van uw spullen. Ook mag de garagebox gebruikt worden voor goederenopslag.

Welke voorzieningen zijn in de garagebox aanwezig?

De garageboxen van Garageboxverhuur hebben over het algemeen geen voorzieningen als water en electra. Als er een box vrij komt met aanvullende voorzieningen zoals water of electra vermelden wij dat bij de betreffende garagebox.

Krijg ik een schriftelijke huurovereenkomst?

Ja, u krijgt van Garageboxverhuur een schriftelijke huurovereenkomst. Verhuur vindt uitsluitend plaats per schriftelijke huurovereenkomst. De huurovereenkomst wordt bij aanvang van de huur door beide partijen ondertekend.

Wat zijn de belangrijkste afspraken genoemd in de huurovereenkomst?

De belangrijkste afspraken in de huurovereenkomst zijn de opzegtermijn van vier maanden, de hoogte van de huur, de waarborgsom en de afspraak dat u per maand vooruit betaalt.

Hoe vindt de huurbetaling plaats?

Bij aanvang van de huurt dient u bij uw bank een formulier “periodieke overboeking” in te vullen. Zo zorgt uw bank voor de maandelijkse betaling. U hoeft in principe maar een keer per jaar contact te zoeken met uw bank om de nieuwe huurhoogte door te geven.

Huurders die de garagebox vanuit een bedrijf huren, kunnen een rekening ontvangen. Dit dient bij aanvang van de huurovereenkomst kenbaar gemaakt te worden.

Hoeveel bedraagt de huur?

De hoogte van de huur staat altijd vermeld bij de aanbieding van de box.

Hoe groot is de waarborgsom?

De waarborgsom bedraagt twee keer de maandhuur. Het bedrag van de waarborgsom wordt in de huurovereenkomst vermeld. De waarborgsom wordt aan het einde van de huurovereenkomst weer terug betaalt als u de box achterlaat zoals bij aanvang van de huurovereenkomst.

Als ik direct reageer, heb ik de box dan ook?

Wij houden de website, Garageboxverhuur.nl, zoveel mogelijk up-to-date. Het is echter mogelijk dat een garagebox nog een aantal dagen op de website staat terwijl er al een interessent zich heeft gemeld. Wij raden u desalniettemin aan om een bericht te sturen dat u interesse heeft in de garagebox. Het is namelijk mogelijk dat een kandidaat afvalt.